EcoEthics Wood Invest ecoewi

Skåne län

Information

EcoEthics Wood Invest ecoewi är en verksamhet som finns i Kristianstad. I EcoEthics Wood Invest ecoewi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Witt, Morgan Peer som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med EcoEthics Wood Invest ecoewi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EcoEthics Wood Invest ecoewi på telefon 070-9247051.

Förmedling av kapitalplacering i utländska regnskogsplantager. En ekoetisk placering som förutom att ge kapitaltillväxt motverkar den sk växthuseffekten och förbättrar livsvillkoren för fattiga människor i tredje världen genom att bereda dem meningsfullt arbete. Avsikten är att framledes arbeta internationellt.

Idag är EcoEthics Wood Invest ecoewi av bolagstypen Enskild firma.

EcoEthics Wood Invest ecoewi är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EcoEthics Wood Invest ecoewi innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-14 och EcoEthics Wood Invest ecoewi är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EcoEthics Wood Invest ecoewi så är det följande:

EcoEthics Wood Invest ecoewi har 600510-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.