Wennerlunds entreprenad

Skåne län

Information

Wennerlunds entreprenad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Wennerlunds entreprenad finns. I Kristianstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Wennerlunds entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Wennerlunds entreprenad har haft sedan 2008-05-08. Wennerlunds entreprenad har funnits sedan och 2008-05-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wennerlunds entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-58068.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Wennerlunds entreprenad har idag 600816-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Wennerlunds entreprenad

Erbjuda tjänster inom måleri, försäljning av fondväggar samt försäljning av uppdrag inom personaluthyrning. Försäljning av absobenter och räddningsutrustning till industri och handel, transport samt offentliga förättningar, absorbenter som suger upp oljespill, bensin och kemikalier.

I Wennerlunds entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wennerlund, Irina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .