A-montage Marin och Maskin

Skåne län

Information

A-montage Marin och Maskin hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där A-montage Marin och Maskin finns. I Kristianstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. A-montage Marin och Maskin tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket A-montage Marin och Maskin har haft sedan 1995-01-01. A-montage Marin och Maskin har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A-montage Marin och Maskin så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-57356.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

A-montage Marin och Maskin har idag 610719-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för A-montage Marin och Maskin

Reparationer av bilar, maskiner, båtar och husvagnar, till- verkning och försäljning av smideskonstruktioner, försäljning och montering av köksinredningar samt försäljning av tillbehör för båtar, bilar m m

I A-montage Marin och Maskin så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aronsson, Mats Åke Gunnar som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .