Berndt Sjögren Musik

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Enskild firma som heter Berndt Sjögren Musik. Det finns flera företag som liknar Berndt Sjögren Musik i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Berndt Sjögren Musik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-01-18 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-07-22 så har Berndt Sjögren Musik varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Berndt Sjögren Musik och det finns fler företag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Berndt Sjögren Musik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Berndt Sjögren Musik så kan ni göra det på 070-5707026.

Utförande och försäljning av musikframförande. inspelning och försäljning av fonogram. ledning och konsultation inom musik. framtagande och försäljning av notarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sjögren, Berndt Olof som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Berndt Sjögren Musik har 620402-XXXX som sitt organisationsnummer.