Skånes Allfix

Skåne län

Information

621007-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Skånes Allfix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånes Allfix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Skånes Allfix finns i.

Skånes Allfix har varit registrerat sedan 2002-11-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånes Allfix så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-12.

Skånes Allfix är och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Skånes Allfix är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skånes Allfix så kan ni göra det på telefon genom 070-3543883 eller genom brev på följande adress:

Partihandel uppköp från konkurser och dyl tex möbler, köksinredning, metaller från rivningsarveten. Ej livsmedel. l, Uthyrning av arbetskraft.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånes Allfix och det är Persson, Björn Michael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,