Blomberg Kommunikation

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Blomberg Kommunikation är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Blomberg Kommunikation är ett av dem. Statusen för Blomberg Kommunikation är att Bolaget är aktivt.

Blomberg Kommunikation är ett Enskild firma och skapades 1998-02-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Blomberg Kommunikation ska trivas.

Blomberg Kommunikation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med varor, tjänster och utbildning inom IT-branschen samt inom ledarskap och pedagogik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomberg Kommunikation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Blomberg Kommunikation och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Blomberg Kommunikation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-125237.

.

De som är på något sätt har med Blomberg Kommunikation är Blomberg, Ulf Erik Torgny som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Blomberg Kommunikation har 621214-XXXX som sitt organisationsnummer.