D.J. Konsult o Service

Skåne län

Information

641016-XXXX är organisationsnummer för bolaget D.J. Konsult o Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D.J. Konsult o Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som D.J. Konsult o Service finns i.

D.J. Konsult o Service har varit registrerat sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för D.J. Konsult o Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

D.J. Konsult o Service är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för D.J. Konsult o Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med D.J. Konsult o Service så kan ni göra det på telefon genom 070-3959966 eller genom brev på följande adress:

Trädgård och markanläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med D.J. Konsult o Service och det är Jensen, Darina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,