Susanne J Lindfors Fashion Agency

Skåne län

Information

Agentur för mode såsom smycken, kläder riktade till butiker i modebranschen. Säljare för andra företag i modebranschen. Konsult för butiker, mässor, tidningar inom mode, reklam.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Susanne J Lindfors Fashion Agency vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Kristianstad så är Susanne J Lindfors Fashion Agency en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2006-09-07 så skapades Susanne J Lindfors Fashion Agency och verksamheten är har F-skattsedel Susanne J Lindfors Fashion Agency har haft det sedan 1997-01-01.

Susanne J Lindfors Fashion Agency är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

650317-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Susanne J Lindfors Fashion Agency och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Susanne J Lindfors Fashion Agency så går det att nå dem via telefon på 044-128302 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Susanne J Lindfors Fashion Agency är Joelsson Lindfors, Susanne Marlene som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .