Salong Red Nails

Skåne län

Information

650418-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Red Nails. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Red Nails är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Salong Red Nails finns i.

Salong Red Nails har varit registrerat sedan 1987-10-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Red Nails så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Salong Red Nails är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Salong Red Nails är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Red Nails så kan ni göra det på telefon genom 044-120908 eller genom brev på följande adress:

Skönhetssalong med hudvård, nagelvård och hårvård

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Red Nails och det är Hammes, Sanna Sonja Margaretha som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,