T. Pålsson Skogsentreprenad

Skåne län

Information

661030-XXXX är organisationsnummer för bolaget T. Pålsson Skogsentreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T. Pålsson Skogsentreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som T. Pålsson Skogsentreprenad finns i.

T. Pålsson Skogsentreprenad har varit registrerat sedan 1990-02-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T. Pålsson Skogsentreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

T. Pålsson Skogsentreprenad är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för T. Pålsson Skogsentreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med T. Pålsson Skogsentreprenad så kan ni göra det på telefon genom 044-207139 eller genom brev på följande adress:

Plantering, röjning, gallring och avverkning inom skogsbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med T. Pålsson Skogsentreprenad och det är Pålsson, Kent Tomas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,