Carolas Godis & Cafe

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Enskild firma som heter Carolas Godis & Cafe. Det finns flera verksamheter som liknar Carolas Godis & Cafe i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Carolas Godis & Cafe är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-06-17 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2004-06-16 så har Carolas Godis & Cafe varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Carolas Godis & Cafe och det finns fler verksamheter som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Carolas Godis & Cafe så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Carolas Godis & Cafe så kan ni göra det på 044-310372.

Bedriva café och godisverksamhet. Försäljning av frallor, kakor och tårtor även försäljning av lösviktsgodis och styckgodis.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Gunnel Carola som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Carolas Godis & Cafe har 680817-XXXX som sitt organisationsnummer.