Lars Lindh Försäljning

Skåne län

Information

Lars Lindh Försäljning hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Lars Lindh Försäljning finns. I Kristianstad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Lars Lindh Försäljning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lars Lindh Försäljning har haft sedan 1994-01-01. Lars Lindh Försäljning har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lars Lindh Försäljning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3671315.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Lars Lindh Försäljning har idag 710225-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lars Lindh Försäljning

Försäljning av godis och konfektyr

I Lars Lindh Försäljning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindh, Lars-Olov som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .