Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom: a) att marknadsföra och försälja kräftor med varunamnet C4-KRÄFTAN, levererade fråm KKEF medlemmarnas odlingar, b) att verka för nya produkter, c) att förlänga säsongen, d) att driva handel med ovanstående och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Kristianstad så är Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1993-02-01 så skapades Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

716436-7638 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelseledamöterna två i förening eller Per Sjöberg ensam.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kristianstads-Kräftan Ekonomisk förening är Bartilson, Lars Anders som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Per-Olof Agne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Håkan Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven-Erik som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönhagen, Claes Arvid som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasson, Ivar som är född 1931 och har titeln Suppleant.