Beautiful WoMan i Kristianstad

Skåne län

Information

Beautiful WoMan i Kristianstad är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Beautiful WoMan i Kristianstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Janet Elisabeth som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beautiful WoMan i Kristianstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Beautiful WoMan i Kristianstad på telefon 044-210409.

Skönhetssalong, ansiktsbehandling, nagelvård, fotvård, kroppsbehandling och försäljning av produkter.

Idag är Beautiful WoMan i Kristianstad av bolagstypen Enskild firma.

Beautiful WoMan i Kristianstad är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Beautiful WoMan i Kristianstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-11 och Beautiful WoMan i Kristianstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beautiful WoMan i Kristianstad så är det följande:

Beautiful WoMan i Kristianstad har 720122-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.