Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Bostadsförening. Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet tillhör bolagstypen "Bostadsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet är ej momsregistretat och har organisationsnummer 738200-0441.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0454-60047 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet på följande adress KAPELLGATAN 15, 291 33, Kristianstad.

Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsföreningen Hem utan personlig ansvarighet så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Ahlbeck, Gunnel Irene som är född 1944 och har titeln Suppleant . Qvist, Anna Birgitta Camilia som är född 1970 och har titeln Suppleant , Rosengren, Karin Ingrid Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till föremål för sin verksamhet endast att äga och förvalta fastigheten Stormen 13 i Kristianstad, vilken föreningen ägt sedan 1925, samt att upplåta nyttjanderätt till bostad eller lokal uteslutande åt sina medlemmar och andelsägare samt därom utfärda andelsbevis.