Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

Bostadsförening finns det flera av i Kristianstad och Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet är ett av dem. Statusen för Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet är att Bolaget är aktivt.

Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet är ett Bostadsförening och skapades 1930-02-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet ska trivas.

I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att huvudsakligen för sina medlemmar bereda bostäder i kristianstad samt att idka annan därmed sammanhängande ekonomisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas förutom av styrelsen, av Sten-Erik Bäck och Kers= tin Andersson, två i föresning..

De som är på något sätt har med Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet är Andersson, Kerstin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnberg, Jan Ulrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Sten Erik Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Staffan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hansson, Barbro Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Krantz, Hilmer Inge som är född 1924 och har titeln Suppleant.

Bostadsföreningen Öster utan personlig ansvarighet har 738200-0607 som sitt organisationsnummer.