Sirius u p a, Fastighetsförening

Skåne län

Information

Sirius u p a, Fastighetsförening är ett bolag som finns i Kristianstad. I Sirius u p a, Fastighetsförening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Allansson, Bengt Anders Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Hans Joakim som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stig Bertil som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Lars Håkan Emanuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Stig Sixten Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Sture som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Bengt Stellan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kjell-Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Björn Rune Lennart som är född 1945 och har titeln SuppleantOlsson, Bo Algot som är född 1958 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Sirius u p a, Fastighetsförening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sirius u p a, Fastighetsförening på telefon 040-128050.

Föreningen har till ändamål att bereda möteslokaler för logerna av Siriusorden i Kristianstad.

Idag är Sirius u p a, Fastighetsförening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Sirius u p a, Fastighetsförening är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sirius u p a, Fastighetsförening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sirius u p a, Fastighetsförening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sirius u p a, Fastighetsförening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lars Hellström och Roland Månsson, var för sig.

Sirius u p a, Fastighetsförening har 738200-1241 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.