Klemmed's Mekaniska

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Klemmed's Mekaniska är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Klemmed's Mekaniska är ett av dem. Statusen för Klemmed's Mekaniska är att Bolaget är aktivt.

Klemmed's Mekaniska är ett Enskild firma och skapades 2001-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Klemmed's Mekaniska ska trivas.

Klemmed's Mekaniska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klemmed's Mekaniska är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Klemmed's Mekaniska och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Klemmed's Mekaniska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8935290.

.

De som är på något sätt har med Klemmed's Mekaniska är Klemmedsson, Hans Ola som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Klemmed's Mekaniska har 740201-XXXX som sitt organisationsnummer.