TR Ljus design

Skåne län

Information

750509-XXXX är organisationsnummer för bolaget TR Ljus design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TR Ljus design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som TR Ljus design finns i.

TR Ljus design har varit registrerat sedan 1998-02-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TR Ljus design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

TR Ljus design är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för TR Ljus design är följande:

Vill ni komma i kontakt med TR Ljus design så kan ni göra det på telefon genom 070-8211951 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ljus och ljud såsom installationer och reparationer av elektronik inom ljus och ljud och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TR Ljus design och det är Rivelius, Per-Johan Tobias som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,