Sydöstbagerierna ek. för.

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Kristianstad och Sydöstbagerierna ek. för. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sydöstbagerierna ek. för. är ett av dem. Statusen för Sydöstbagerierna ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Sydöstbagerierna ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1999-07-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som Sydöstbagerierna ek. för. ska trivas.

Sydöstbagerierna ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen är en samorganisation för konsumentkooperativt ägda föreningar med verksamhet i sydöstra Sverige. Dess syfte är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att säkerställa medlemmarnas tillgång av färskt bröd genom produktion, produkt- utveckling, distribution samt därmed förenlig verksamhet. Medlemmarna skall deltaga som köpare av föreningens varor och tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydöstbagerierna ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Sydöstbagerierna ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Sydöstbagerierna ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-7806100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Eriksson, Glenn Sture -Lindström, Sten Axel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sydöstbagerierna ek. för. är Lindström, Sten Axel som är född 1955 och har titeln Extern VD, Berg, Conny Eve Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Glenn Sture som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Nils Inge Jörgen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Smith, Håkan Jerry Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svennerlind, Börje Åke Jerry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotBergön, Sofia Eva Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Sture som är född 1957 och har titeln Suppleant, Leijon, Villy Ingemar som är född 1947 och har titeln SuppleantStjärnebring, Lennart Carl-Gustav som är född 1955 och har titeln SuppleantKPMG AB som är född och har titeln RevisorSturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Sydöstbagerierna ek. för. har 769604-6239 som sitt organisationsnummer.