Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kristianstad här finns det många olika Ekonomisk förening. Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769612-5686.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening på följande adress Magasinsg. 7B, 791 37, Falun.

Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Assistansgården i Fjälkinge ekonomiska förening så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva verksamhet för personer med autism och Asbergers syndrom samt liknande handikapp, bereda meningsfull vardag och fritidssysslor, korttidsvistelse samt även boende. Arbetssätt är tydliggörande specialpedagogik, samt att medlemmarna deltager genom att vara konsumenter, anställda eller på annat liknande sätt.