Johnssons Allservice Kristianstad

Skåne län

Information

780701-XXXX är organisationsnummer för företaget Johnssons Allservice Kristianstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johnssons Allservice Kristianstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kristianstad som är den kommunen som Johnssons Allservice Kristianstad finns i.

Johnssons Allservice Kristianstad har varit registrerat sedan 2006-03-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johnssons Allservice Kristianstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

Johnssons Allservice Kristianstad är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Johnssons Allservice Kristianstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johnssons Allservice Kristianstad så kan ni göra det på telefon genom 070-8482653 eller genom brev på följande adress:

Allservice till privatpersoner och företag såsom trädgårdsskötsel, byggnadssnickeri, fastighetsskötsel och lokalvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Johnssons Allservice Kristianstad och det är Johnsson, Jens Lars Arvid som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,