Kristianstad Kebab Master

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kristianstad och Kristianstad Kebab Master är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kristianstad Kebab Master är ett av dem. Statusen för Kristianstad Kebab Master är att Bolaget är aktivt.

Kristianstad Kebab Master är ett Enskild firma och skapades 2009-03-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kristianstad Kebab Master ska trivas.

Kristianstad Kebab Master är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Restaurang. kebab och snabbmatsförsäljning. Läsk och vattenförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kristianstad Kebab Master är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08.

Idag är Kristianstad Kebab Master och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Kristianstad Kebab Master så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-212929.

.

De som är på något sätt har med Kristianstad Kebab Master är Mohammed Aziz, Twana som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kristianstad Kebab Master har 781031-XXXX som sitt organisationsnummer.