Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring

Skåne län

Information

802432-7077 är organisationsnummer för företaget Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Kristianstad som är den kommunen som Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring finns i.

Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring har varit registrerat sedan 2006-08-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening.

Vill ni komma i kontakt med Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring så kan ni göra det på telefon genom 070-5606172 eller genom brev på följande adress:
Stridsvagnsv. 14, 291 39, Kristianstad

Föreningen skall bedriva utbildningar, föreläsningar, seminarier, konsultativ rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ideella Föreningen Kristianstad Arbetsgivarring med firma Kristianstad Arbetsgivarring och det är Andersson, Ann Renette som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Joanna Louvisa som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Herrmann, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Nils Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Måns Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rejdvik Pålsson, Ulla Astrid Camilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot