Handelsbolaget Petersborg

Skåne län

Information

916432-8859 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Petersborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Petersborg är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som Handelsbolaget Petersborg finns i.

Handelsbolaget Petersborg har varit registrerat sedan 1982-06-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Petersborg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Petersborg är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Petersborg är följande:
Firman tecknas av Arne Wannebro och Kerstin Wannebro var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Petersborg så kan ni göra det på telefon genom 044-228045 eller genom brev på följande adress:
NYBODALSVÄGEN 163, 290 34, Fjälkinge

Lantbruksrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Petersborg och det är Wannebro, Arne Lennart som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Wannebro, Kerstin som är född 1936 och har titeln Bolagsman,