Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument

Skåne län

Information

Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-11.

Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-10-24. Men sedan 1986-01-01 så har Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Musketörg. 1, 296 32, Åhus. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4199199.

Kristianstad arbetar för att företag som Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument. Det finns flera företag i Skåne län.

Import och försäljning av blåsmusikinstrument

Firmatecknare för Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument och det är följande personer, Sturesson, Ingegerd Louise Bengtsdotter som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Sturesson, Lars-Olof som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget MÄSSING & TRÄ Blåsinstrument är 916537-4878.