Handelsbolaget Ljungens Jordbruk

Skåne län

Information

916537-8929 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Ljungens Jordbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Ljungens Jordbruk är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som Handelsbolaget Ljungens Jordbruk finns i.

Handelsbolaget Ljungens Jordbruk har varit registrerat sedan 1986-11-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Ljungens Jordbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Handelsbolaget Ljungens Jordbruk är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Ljungens Jordbruk är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Ljungens Jordbruk så kan ni göra det på telefon genom 044-310249 eller genom brev på följande adress:
Ljungens v. 103, 298 91, Tollarp

Jordbruksrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Ljungens Jordbruk och det är Jönsson, Ingrid Cecilia Marie-Christine som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Nils Kenneth som är född 1958 och har titeln Bolagsman,