Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag

Skåne län

Information

Förvärva, äga och med nyttjanderätt upplåta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Kristianstad så är Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1988-12-28 så skapades Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag har haft det sedan 1995-01-01.

Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

916624-9087 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 044-215910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Å Spanska Ryttaren 4 Kommanditbolag är Byggnads Aktiebolaget Bröderna Persson som är född och har titeln Komplementär, Nirvana Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .