G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag

Skåne län

Information

G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dennerborg, Gunnel Elisabeth som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Dennerborg, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag på telefon 0456-10291.

Läkarverksamhet samt undervisning inom hälso- och sjukvård

Idag är G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

G. Dennerborgs medicinska Handelsbolag har 916751-3200 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.