KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kristianstad och KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är ett av dem. Statusen för KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-01-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag ska trivas.

KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom ADB-området samt handel med ADB- utrustning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-120801.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag är Sjunnesson, Hans Olle som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Strömblad, Einar som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

KDK Kristianstads Datakonsulter Handelsbolag har 916751-3713 som sitt organisationsnummer.