TiBe Med Handelsbolag

Skåne län

Information

Läkarverksamhet med hembesök. Idrottsmedicin inkl undervisning, ortosbehandling och ortosutveckling, arbetsterapi med rehabili- tering, ergonomi, tekniska hjälpmedel samt bostadsanpassning Bildterapi, bilspsykologi, konsultverksamhet inom nämnda områden studiecirkelverksamhet, workshops och föreläsningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TiBe Med Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Kristianstad så är TiBe Med Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1988-04-12 så skapades TiBe Med Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel TiBe Med Handelsbolag har haft det sedan 1999-01-01.

916751-5171 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är TiBe Med Handelsbolag och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med TiBe Med Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom TiBe Med Handelsbolag är Ahlberg, Bengt Gustaf Morgan som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Ahlberg, Christina som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .