ISN Service Handelsbolag

Skåne län

Information

ISN Service Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där ISN Service Handelsbolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. ISN Service Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket ISN Service Handelsbolag har haft sedan 2001-01-02. ISN Service Handelsbolag har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ISN Service Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Backagårdsv. 9, 291 92, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-239003.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

ISN Service Handelsbolag har idag 916751-6179 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för ISN Service Handelsbolag

Skrivbyråverksamhet

I ISN Service Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Castman, Inger Anna Margareta som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Sture Christer som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .