Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Kommanditbolag. Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag är momsregistrerat sedan2007-06-28 och har organisationsnummer 916752-0080.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-243474 alternativt besöka eller skicka post till Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag på följande adress St. Gråbrödersg. 3 B, 222 22, Lund.

Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-28.

I Kommanditbolaget Kalejdoskop Förlag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Förlagsverksamhet samt utgivning av böcker och tidsskrifter, bokförsäljning. Föredrags- och seminarieverksamhet inom förlags- branschen, konsultverksamhet såsom etablering av nya konstinstitutioner, arbete som sakkunnig gällande museifrågor och projektledning för uppbyggande av utställningar.