Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag

Skåne län

Information

Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-07-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björkv. 1, 291 34, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kristianstad arbetar för att verksamheter som Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Musikverksamhet

Firmatecknare för Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag och det är följande personer, LS Musik Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Anders Petterssons Produktions Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Billy Pops Musik Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Hans Sigfridsson Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Lars Sigfridsson Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Olle Jönssons Produktions Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare.

Organisationsnummer för Lasse Stefanz Musik Kommanditbolag är 916752-2706.