ERD Ekonomitjänst Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-4330 är organisationsnummer för bolaget ERD Ekonomitjänst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ERD Ekonomitjänst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som ERD Ekonomitjänst Handelsbolag finns i.

ERD Ekonomitjänst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-11-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ERD Ekonomitjänst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

ERD Ekonomitjänst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för ERD Ekonomitjänst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med ERD Ekonomitjänst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-93113 eller genom brev på följande adress:
Hästhagsv. 17, 291 75, Färlöv

Ekonomi- och juridiska tjänster, konsult- och utbildningsverk- samhet inom redovisning, beskattning och databranschen och i samtband därmed försäljning och förmedling av varor och tjänster

Det finns olika personer som har en koppling med ERD Ekonomitjänst Handelsbolag och det är Persson, Kjell Anders Erling som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Persson, Lars Anders Fredrik som är född 1974 och har titeln Bolagsman,