Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kristianstad och Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-01-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag ska trivas.

I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av parfymeri, hudvårdsprodukter och modevaror samt hudvårdsstudio, makeup och färganalys

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-210590.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag är Holst, Anna-Lotta som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Holst, Lotta Anna-Britt som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Romeo & Julia Parfymeri och Hudvårds Studio Handelsbolag har 916753-0709 som sitt organisationsnummer.