CINA'S TRADING Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kristianstad och CINA'S TRADING Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och CINA'S TRADING Handelsbolag är ett av dem. Statusen för CINA'S TRADING Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

CINA'S TRADING Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-04-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som CINA'S TRADING Handelsbolag ska trivas.

CINA'S TRADING Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av godis, kex, chips och kemisk tekniska produkter m m samt teknisk och juridisk konsult- verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CINA'S TRADING Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är CINA'S TRADING Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med CINA'S TRADING Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-215880.

; Firman tecknas av Friberg, Pia Catarina.

De som är på något sätt har med CINA'S TRADING Handelsbolag är Friberg, Pia Catarina som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Karl Anders som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

CINA'S TRADING Handelsbolag har 916753-2077 som sitt organisationsnummer.