Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-2473 är organisationsnummer för bolaget Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag finns i.

Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-04-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Vill ni komma i kontakt med Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-247084 eller genom brev på följande adress:
Hovby Backav. 101, 291 91, Kristianstad

Lantbruksrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Skönabäcks Lantbruks Handelsbolag och det är Svensson, Jan Fredrik som är född 1970 och har titeln Bolagsman,