Stall Haga Handelsbolag

Skåne län

Information

Stall Haga Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Stall Haga Handelsbolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Haga Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Stall Haga Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Haga Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Haga Gård, 291 94, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-229560.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Haga Handelsbolag har idag 916753-9932 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Haga Handelsbolag

Hästuppfödning samt stallverksamhet

I Stall Haga Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är WELAMED Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Welander, Barbro Ann Lise-Lotte som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .