Fishcamp Bild och Design Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kristianstad och Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fishcamp Bild och Design Handelsbolag ska trivas.

Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fotograferingsuppdrag. Utställningsdesign. Trycksaksdesign och layout.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fishcamp Bild och Design Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Fishcamp Bild och Design Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2024824.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Fishcamp Bild och Design Handelsbolag är Jönsson Thomasson, Evelyn Anne som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Jan Håkan Vilhelm som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Fishcamp Bild och Design Handelsbolag har 916754-2076 som sitt organisationsnummer.