CiCu Handelsbolag

Skåne län

Information

CiCu Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som CiCu Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CiCu Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

CiCu Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-03-22. Men sedan 1995-01-01 så har CiCu Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lyckans v. 21, 291 43, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CiCu Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-213170.

Kristianstad arbetar för att företag som CiCu Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CiCu Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Konsultation och utbildning inom skattejuridiska frågor. Konsultation och utbildning inom barnomsorgsfrågor. Handel med varor inom sektorn sport och fritid.

Firmatecknare för CiCu Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till CiCu Handelsbolag och det är följande personer, Åkesson, Bengt Anders Göran som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Eva Cecilia som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för CiCu Handelsbolag är 969613-3439.