Kvast Hildas Städ Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kvast Hildas Städ Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Kvast Hildas Städ Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Braun, Lena Marie som är född 1965 och har titeln Komplementär, Ingemansson, Göran Gunnar som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kvast Hildas Städ Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kvast Hildas Städ Kommanditbolag på telefon 044-102103.

Städservice

Idag är Kvast Hildas Städ Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Kvast Hildas Städ Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kvast Hildas Städ Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Kvast Hildas Städ Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kvast Hildas Städ Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Kvast Hildas Städ Kommanditbolag har 969620-6284 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.