Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag

Skåne län

Information

Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axell, Hans Lars Åke som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Paulsson Axell, Inger Ann-Kristin som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag på telefon 0454-92331.

Försäljning av dataprodukter och tjänster, utbildning inom socialtjänstverksamhet och data, marknadsföring samt produkt- utveckling av dataprogram.

Idag är Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-15 och Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Utvecklingspartners i Kristianstad Handelsbolag har 969632-2164 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.