Fädriften Handelsbolag

Skåne län

Information

969647-6036 är organisationsnummer för företaget Fädriften Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fädriften Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kristianstad som är den kommunen som Fädriften Handelsbolag finns i.

Fädriften Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-02-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fädriften Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fädriften Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kristianstad som också är .

Firmatecknare för Fädriften Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Fädriften Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-247266 eller genom brev på följande adress:
Trollsländev. 7, 296 33, Åhus

Handel med filatelistiskt material.

Det finns olika personer som har en koppling med Fädriften Handelsbolag och det är Nilsson, Per Ola som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Schéle, Karl Otto Bengt som är född 1935 och har titeln Bolagsman,