Konsult HBN & Co Handelsbolag

Skåne län

Information

Konsult HBN & Co Handelsbolag är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Konsult HBN & Co Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norberg, Eva Catharina som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Norberg, Stig Lennart som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konsult HBN & Co Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konsult HBN & Co Handelsbolag på telefon 044-241925.

Konsult inom verksamhetsstyrning, ledningsinformation, strategisk utveckling och finansiell planering, organisationsförändring.

Idag är Konsult HBN & Co Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Konsult HBN & Co Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konsult HBN & Co Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Konsult HBN & Co Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konsult HBN & Co Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Konsult HBN & Co Handelsbolag har 969653-4396 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.