Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad

Skåne län

Information

Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad är ett företag som finns i Kristianstad. I Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Byggnads Aktiebolaget Bröderna Persson som är född och har titeln Komplementär, Nirvana Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad på telefon .

Äga och förvalta fastigheter

Idag är Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad av bolagstypen Kommanditbolag.

Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-12 och Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Kommanditbolag Snapphanen 17 i Kristianstad har 969671-3834 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.