ELN Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kristianstad och ELN Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ELN Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ELN Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ELN Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-07-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som ELN Handelsbolag ska trivas.

ELN Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-10. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musik konserter samt CD-försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ELN Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-10.

Idag är ELN Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med ELN Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-240642.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ELN Handelsbolag är Goedecke, Ute Karin som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Mattsson, Per Ivar Mikael som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

ELN Handelsbolag har 969679-0055 som sitt organisationsnummer.