Copax Handelsbolag

Skåne län

Information

Copax Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Copax Handelsbolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Copax Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Copax Handelsbolag har haft sedan 2003-08-09. Copax Handelsbolag har funnits sedan och 2003-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Copax Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kåstagårdsv. 46, 291 92, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3861743.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Copax Handelsbolag har idag 969694-6434 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Copax Handelsbolag

Mjukvaruutveckling för persondatorer.

I Copax Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Per Göran Daniel som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Johan Henrik Christian som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .