Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt

Skåne län

Information

Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt finns. I Kristianstad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt har funnits sedan och 2006-08-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt så kan ni göra det genom att skicka er post till Skättilljungav. 112, 298 92, Tollarp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6011889.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt har idag 969709-8813 som sitt organisationummer.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt

Bedriva detaljhandel med försäljning av gamla och nya saker såsom presentartiklar, prydnadsaker, möbler, mattor och serietidningar.

I Handelsbolaget Gustavssons gammalt & nytt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Johan Henrik Christian som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Kurowska, Marzena som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .