Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag

Skåne län

Information

Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Normann, Anders Gustaf Krister som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Normann, Gun Iréne som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag på telefon 044-353011.

Uthyrning av stall, ridläger och kurser, bed and breakfast.

Idag är Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-03 och Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Allégårdens Ridcenter Bed & breakfast Handelsbolag har 969716-2619 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.